Tuesday, 21 May 2013

KeLaNTaN... TerEnGgANu... WeDdiNg... PeRMaI BeACH ReSORt....

Assalamualaikum...

Ok hari nii ibu nk bercerita ttg percutian kite yg akan bermula esok... 22 May 2013... So esok seawal pagi kite akan bertolak ke kelantan ikut Greek dan akan lalu Tasik Banding... yyeeaayyyy... cantik pemandangan kt Tasik Banding nii.. so esok boleh kite ambik gamba byk2.. boleh diabadikan jadi kenangan kite bersama.. Dah lame rasenyee kite xbercuti jalan2. ye laa dgn kesibukan ibu yg asyik out station pastu student ibu exam dan ibu kene jaga exam hari2.. mmg sibuk smpikn xsempat pn nk main ngan adik bile ibu balik keje sbb ibu terus tertdo keletihan.. seawal kol 8.30 malam ibu dh tertdo.. cian kt adik hari2 adik akan bgn kol 10 mlm dan main sebelah ibu.. tapi xpee sbb skrg ibu dh boleh rest selama 3 bln.. tapi xbermakna ibu cuti 3 bln cume kerje kurang sbb student tgh cuti semester dan xde student yg keluar klinikal.. jadi xde laa ibu out station selalu dan tinggal adik.. boleh laa ibu slalu main ngan adik dan ngusik adik bagi nangis... yyeeaaaaaaayyyyyyy....

Sebenarnyee kite ke Kelantan and Terengganu nii sbb nk attend wedding kawan opis ibu.. wedding die akan berlangsung di besut Terengganu.. so alang2 kite nk menghala ke sana, jadi ibu pun merancang percutian utk kite sekeluarga... nak bagi adik happy.. adik kan suke jalan2 sambil melambai semua kereta yg lalu lalang di sebelah kereta kite.. mcm Y.B.. so cute ok... untuk percutian kali nii ibu memilih Permai Beach Resort di Tok Bali Bachok Kelantan.. selalunyee kite hanya bercuti dan check in hotel sbb biasanyee ibu nk g shopping jee.. tapi kali ni ibu teringin nk merasa dok kt resort tepi laut jadi boleh tgk matahari terbit dan terbenam.. hehe.. nk mengimbau kenangan lalu waktu bercintan cinton ngan ayah dulu.. hehe.. jadi kite akan menginap di resort selama 2 hari pastu kite g ke arah besut Terengganu.. berjalan2 di sana dan malam tu kite akan menginap di homestay yg disediakan oleh kawan ibu yg akan berkahwin tu.. name die nini... Sabtu, lepas habis attend wedding tersebut kite g jenjalan Terengganu dan akan bermalam semula di Permai Beach Resort tu sebelum bertolak balik ke Ipoh Ahad tuu..  ok setakat nii itulah perancangan ibu.. semoga Allah mengizinkan dan melancarkan segalanye... Amin.. so ibu harap adik akan happy dengan percutian kite kali nii.. abang nabil tentunyee paling happy sbb die suke bermain ngan air.. hitam lah kulit abang lepas nii.. hehe..

ok yg no 2 dari kanan bertudung coklat tu laa nini yg akan menamatkan zaman bujangnyee 
25 May 2013 nnt.. tahniah..

ni laa resort yg ibu dh booking.. cantikkan.. hehe..
 istimewa utk adik tau..

 ok ini pemandangan nyee.. xsabar pulak rasenyee.. hehe..

So ibu berharap percutian kali ini berjalan lancar dan akan menggembirakan adik.. semoga ianya menjadi kenangan indah dalam hidup kite.. ibu sayang adik sangat2 key..

tata titi tutu...

p/s.. doakan kami selamat pergi dan kembali...

4 comments:

oakleyses said...

oakley sunglasses, louis vuitton handbags, louis vuitton, chanel handbags, louis vuitton outlet, michael kors outlet, louis vuitton outlet, tory burch outlet, polo ralph lauren outlet, christian louboutin shoes, louis vuitton outlet stores, michael kors outlet, oakley sunglasses, coach outlet, kate spade outlet, longchamp outlet, burberry outlet, air max, nike free, louboutin outlet, true religion jeans, coach factory outlet, ray ban sunglasses, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet, prada outlet, michael kors outlet, polo ralph lauren outlet, ray ban sunglasses, michael kors outlet, louboutin, longchamp handbags, coach outlet store online, coach purses, oakley sunglasses cheap, longchamp handbags, gucci outlet, jordan shoes, tiffany and co, nike shoes, kate spade handbags, air max, louboutin, prada handbags, burberry outlet, tiffany and co

oakleyses said...

oakley pas cher, nike roshe run, ray ban sunglasses, sac louis vuitton, sac longchamp, michael kors, louboutin, air force, sac hermes, sac louis vuitton, hollister, air jordan, nike tn, abercrombie and fitch, ray ban pas cher, louis vuitton uk, air max, polo lacoste, louis vuitton, timberland, hollister, vanessa bruno, sac burberry, michael kors, hogan outlet, nike air max, north face, nike blazer, michael kors pas cher, true religion outlet, polo ralph lauren, lululemon, north face, sac guess, air max, ralph lauren, air max pas cher, true religion outlet, converse pas cher, new balance pas cher, mulberry, longchamp, nike free, vans pas cher, nike free pas cher

oakleyses said...

nike roshe, nfl jerseys, north face jackets, reebok outlet, canada goose jackets, canada goose, ferragamo shoes, ghd, nike trainers, new balance shoes, instyler, uggs outlet, p90x, celine handbags, north face outlet, mcm handbags, soccer shoes, asics running shoes, canada goose outlet, babyliss pro, barbour, birkin bag, ugg, herve leger, wedding dresses, mac cosmetics, nike huarache, insanity workout, marc jacobs, chi flat iron, ugg boots, abercrombie and fitch, jimmy choo outlet, bottega veneta, lululemon outlet, vans shoes, nike roshe run, ugg australia, giuseppe zanotti, valentino shoes, mont blanc, rolex watches, soccer jerseys, ugg pas cher, longchamp, ugg boots, beats by dre, hollister

oakleyses said...

nike roshe, nfl jerseys, north face jackets, reebok outlet, canada goose jackets, canada goose, ferragamo shoes, ghd, nike trainers, new balance shoes, instyler, uggs outlet, p90x, celine handbags, north face outlet, mcm handbags, soccer shoes, asics running shoes, canada goose outlet, babyliss pro, barbour, birkin bag, ugg, herve leger, wedding dresses, mac cosmetics, nike huarache, insanity workout, marc jacobs, chi flat iron, ugg boots, abercrombie and fitch, jimmy choo outlet, bottega veneta, lululemon outlet, vans shoes, nike roshe run, ugg australia, giuseppe zanotti, valentino shoes, mont blanc, rolex watches, soccer jerseys, ugg pas cher, longchamp, ugg boots, beats by dre, hollister